Újra fotózzák az utcákat

Járják az utcákat a Google Utcakép autói. A következő hónapokban az ország számos pontját érintik majd. Frissül a térkép. A Google Maps térképszolgáltatásban lévő Utcakép nézetben a felhasználók bárhonnan felkereshetik a magyar városok túlnyomó részét. A közlekedést segítő információkon túl várakat, számos érdekességet, a múlt emlékeit láthatjuk a képen. A digitális térben akár nemzeti parkokat is bejárhatnak.

Kedden indulnak az autók

Városunkban, Szekszárdon is találkozhatunk vele.  Több magyar város gyalogos zónáit is rögzítették már, valamint más, autóval megközelíthetetlen helyeket. E

A személyes adatok védelméhez való jogok érvényesülése érdekében a közzétételt megelőzően a képeket egy olyan eljárás alá vetik, amely elhomályosítja az emberek arcát, illetve a rendszámokat, így azok nem lesznek beazonosíthatók.

Az Utcakép lehetőséget kínál a felvételek közzétételét követően is további részletek (egyének, házak, autók, stb.) elhomályosítására, ezt a képek jobb alsó sarkában található Hiba bejelentése gombra kattintva tudod kérni!

(forrás: hvg.hu, fotó: utazz.hu)

 

'Fel a tetejéhez' gomb