Visszaadták a tulajdonosnak

A dombóvári rendőrök gyorsan nyomára bukkantak annak a tolvajnak, aki egy helyi ház melléképületéből lopott el értékeket. Egy helybéli férfi tett feljelentést a Dombóvári Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki 2023. július 12-én este nyolc óra és másnap reggel hat óra közötti időben a bekerített udvarban lévő melléképületéből lopott el különböző szerszámokat, alkatrészeket. A portára a kerítésen átmászva jutott be a tettes, majd a melléképület ajtajának üvegezését betörve az épületbe.

Onnan eltulajdonított egy fúrógépet, a hozzá tartozó fúrószárakkal, valamint egy motor akkumulátorát, egy kulcskészletet és egyéb alkatrészeket, a sértettnek ezzel közel 250 ezer forint kárt okozva.

A helyi rendőrök széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek. A beszerzett személyleírás alapján hamarosan eljutottak egy 52 éves dombóvári férfihoz, akinek a lakásán meg is találtak egy, a melléképületből származó akkumulátort. Ezután a férfit elszámoltatták, majd gyanúsítottként hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tett. A kutatások során az ellopott értékek nagy része előkerült, azokat a napokban visszaadták a nyomozók a tulajdonosnak.

'Fel a tetejéhez' gomb