Ügyeleti hírek a rendőrségtől

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Tolna vármegye útjain 2023. július 18-án egy könnyű sérüléssel járó és három anyagi káros baleset történt.

Kedden délután 14 óra 40 perc körüli időben egy nő közlekedett autóval Pakson a Rákóczi utcában, a Pál utca felől a Dózsa György út irányába. A „régi SZTK” épületénél balra, a parkolóba kívánt bekanyarodni. Figyelmetlensége miatt a manőver során nem adott elsőbbséget az úton, elektromos rollerrel közlekedő nőnek és a kocsi bal első részével elütötte. A rolleros az ütközés következtében az úttestre esett, a balesetben könnyebben megsérült.

képAz első anyagi káros baleset reggel fél kilenc körül történt az 51162-es mellékúton. Egy férfi közlekedett autóval Fadd irányából Gerjen irányába, amikor az 1-es kilométerszelvénybe érve neki balról, a bokros fás területről féktávolságon belül kiugrott elé egy őzbak, amit a kocsi bal elejével elütött. Az autóban anyagi kár keletkezett, az állat a helyszínen elpusztult.

 

képDélután fél kettő körül az 5603-as mellékúton történt baleset. Egy nő közlekedett autóval Mőcsény irányából Palatinca irányába.  Nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg haladási sebességét, így a 13-as kilométerszelvényben egy enyhe balra ívelő kanyarból kiérve jobbra lehaladt az útról és a partoldalnak ütközött.

képDalmand térségében háromnegyed hat körül történt baleset. Egy férfi közlekedett pótkocsis traktorral a 65156-as számú mellékúton Dalmand irányából a 61-es számú főút irányába. Az egyenes útszakaszon haladva figyelmetlensége miatt nem vette észre, hogy a pótkocsi billenteni kezdett a bal oldalra, és a szállított búza az útra szóródik. A szemből, egy Suzukival  érkező férfi látva a szituációt lehúzódott, majd megállt az útpadkán. Eközben a traktoros is észlelte, hogy folyik a rakomány, de a pótkocsi billentését megakadályozni már nem tudta. Közben a pótkocsi balra felborult, mely során elejével a személyautó bal elejének ütközött.

kép 

'Fel a tetejéhez' gomb