Szemtanúkat keres a rendőrség

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon folyik eljárás egy közlekedési baleset kapcsán, közúti baleset gondatlan okozása miatt.

Egy autós közlekedett 2024. május 2-án 14 óra 30 perc körül Bonyhádon a Szabadság tér 2. szám előtt, amikor a gyalogátkelőhelyen elsodorta a jobb oldalról a gyalogátkelőhelyre lépő gyalogost, aki a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A balesetet megelőzően és azt követően is a helyszín mellett több jármű, személygépkocsi, valamint gyalogos is elhaladt.

A bonyhádi rendőrök keresik azokat, akik a balesetet látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezhetnek.

Várják a jelentkezését annak a járművezetőnek, aki a baleset idején, a Rákóczi utcán haladt a Forberger utca irányából a Széchenyi tér irányába. Az átkelőhöz érve megállt, hogy a gyalogos áthaladását biztosítsa, amikor a szemből érkező autós elsodorta az úttestre lépő nőt.

Akinek  bármilyen információja van, jelentkezzen!

Személyesen a Bonyhádi Rendőrkapitányságon, vagy bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501106-os telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

'Fel a tetejéhez' gomb