Megosztási lehetőségek:

FELADAT
Forgass egy maximálisan 60 másodperces rövidfilmet!

A filmedben hívd fel a figyelmet arra, hogy a jövőért felelősséget érző magánemberek, odafigyeléssel, tudatos energiafelhasználással, környezettudatossággal, mit tehetnek a Föld megóvásáért. A filmekhez témák szabadon választhatók.

NEVEZÉS
Jelentkezni, a verseny megkezdése előtt, 2017. április 21. reggel 10 óráig, a lap legalján található JELENTKEZÉSI ŰRLAP megküldésével lehet.

Regisztráció kezdete: 2017. április 18.

Jelentkezés előtt tanulmányozd át a VERSENYSZABÁLYZAT pontjait!
A stábok, akár egyszemélyesek is lehetnek.
Nevezési díj és korosztályi megkötés nincs!

FORGATÁS 
A forgatás időszaka: 2017.04.21. 10 óra – 2017.04.22. 10 óra között.

A kiírásban megadott időszakban, 24 óra alatt kell leforgatni és elkészíteni, egy maximum 60 másodperces, kreatív, szellemes rövidfilmet.

A film forgatásánál digitális videó kamera, videokamerás mobiltelefon, tábla PC vagy kameraként működő fényképezőgép egyaránt használható.

A versenyfilmekhez, a Szervezők megadnak 3 elemet. Ezekből, a Versenyző stáboknak, a filmhez legjobban illeszthető, szabadon választott, 1 elemet kötelezően bele kell forgatni az alkotásba.
A kötelező elem, április 21-én délelőtt 10 órakor, a rajt pillanatában, jelenik meg a játék Facebook és weboldalán.

FILM FELTÖLTÉSE
Az elkészült filmet, a verseny megkezdése után, legkésőbb 24 órával el kell küldeni a Szervezőknek a verseny szabályzatában leírtak betartásával. A film beküldését kísérő adatlapon kérjük megjelölni a kötelező elem megjelenítésének helyét a versenyfilmben.
Az elkészült videódat töltsd fel a YouTube-ra és küldd el fájlküldő segítségével is címünkre: ITT

HATÁRIDŐ
2017. április 22. (szombat) 10 óra

FONTOS TUDNIVALÓK!
Felvételek kizárólag a játék ideje alatt készülhetnek, az előforgatást a versenyszabályzat tiltja.
A beküldött kisfilmben csak jogtiszta zenék és 2017. április 21-én, délelőtt 10 óra után felvett, a stáb által készített jogtiszta, eredeti, videó felvételek szerepelhetnek.
A kötelező elem kihagyása, automatikus kizárást jelent a versenyből!

ZSŰRIZÉS
Az interneten beérkező filmekre a felkért zsűritagok külön – külön adják le szavazataikat és azt a szervezőbizottság összesíti. A zsűri tagjai az interneten keresztül vesznek részt a munkában.
Az értékelési szempontok között fontos az ötlet eredetisége, és a társadalmi célú reklámfilmes elemek hatásos, meggyőző használata.

A ZSŰRI TAGJAI:
Deák Kristóf
Nagyistók Tibor
Vadócz Péter

DÍJAZÁS
1-3. helyezett tárgyjutalom (tábla PC, bluetooth hangszóró, bluetooth fejhallgató), oklevél

EREDMÉNYHIRDETÉS
2017. április 22. (szombat) 16 órakor a verseny Facebook oldalán

VERSENYSZABÁLYZAT
A beküldött kisfilmben csak 2017. április 21. délelőtt 10 óra után felvett, a Versenyző stáb által készített jogtiszta, eredeti, felvételek szerepelhetnek.

A Szervezők által megjelölt kötelező elem kihagyása a film kizárását jelenti.

A filmek időtartama maximálisan 60 másodperc lehet, az ezt meghaladó hosszúságú alkotásokat a Szervezők kizárhatják.

Versenyművön feltüntetendő
– mű címe
– producer (Versenyző) a stáb vezetője
– rendező
– operatőr
– vágó
– szereplők
A stáblista és cím megjelenítése  nem a tartozik a versenyfilm időtartamába.
A megjelenítés a film végén elhelyezett „táblán” is történhet.

A beküldött filmekben elhangzó vélemények kizárólag a készítők felelősségét képezik és semmi esetben nem tekinthetőek a Szervezők álláspontjának, tartalmukkal kapcsolatban a Szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

A Szervezők fenntartják a jogot, hogy diszkriminatív, gyűlöletkeltésre alkalmas vagy egyéb módon etikailag nem elfogadható tartalmú videókat kizárják a versenyből.

A beérkezett alkotásokat szakmai zsűri értékeli.
A Szervezők felhatalmazzák a zsűrit, hogy a saját maguk által megállapított szempontrendszer alapján tetszésük szerint válasszanak be vagy hagyjanak ki pályamunkákat, valamint tetszésük szerint ítéljék oda a meghirdetett díjakat.
A nyertesek névsorát a verseny lezárulása után hozzuk nyilvánosságra.
A zsűri döntése nem fellebbezhető!

A Szervezők a nyeremények változtatási jogát fenntartják.

A Szervezők fenntartják a jogot, hogy nem kereskedelmi célokra, on air televíziós műsorokban, az interneten, bemutatókon, reklámanyagként, propaganda célokra felhasználják az elkészült filmeket.

A Versenyző, a film alkotója, előállítója, lemond arról, hogy a beküldött film, pályázat szerinti felhasználásával kapcsolatban bármilyen díjigényt érvényesítsen.

Korlátozottan cselekvőképes pályázó illetve 18 éven aluli kiskorú kijelenti, hogy a jelen pályázati feltételek elfogadásához törvényes képviselője hozzájárulásával rendelkezik, kérés esetén a hozzájárulást vagy beleegyezést bemutatja.

A Versenyző kijelenti, hogy ő a beküldött pályamű szerzője és szavatolja, hogy harmadik személynek nincs olyan joga, amely a Szervezők fenti jogait korlátozná. A Versenyző kijelenti, hogy a mű közös jogkezelés hatálya alá tartozó művet nem tartalmaz.

Amennyiben a játékban résztvevő Versenyző nem jogtiszta képeket vagy zenét használ fel a filmben úgy annak minden szerzői jogi következményit a Versenyzőnek kell vállalnia.

A játékban résztvevőnek nyilatkoznia kell, hogy az elkészült film eredeti, és nem sért semmilyen szerzői jogi törvény.

A beküldött film termékmegjelenítést nem tartalmazhat!
A Szervezők fenntartják a jogot arra, hogy kitakarást vagy a versenyből való kizárást alkalmazzanak abban az esetben, ha a film jogellenesen termékmegjelenítést tartalmaz.

A Versenyző a pályázat benyújtásával hozzájárul ahhoz, hogy a filmet, és a megküldött személyes adatokat a Szervezők által működtetett weboldalakon, a pályázattal kapcsolatban a Szervezők megjelentessék.

A játékban mindenki a saját felelősségére vesz részt, a bekövetkezett esetleges balesetért, kárért a Szervezőt semmiféle felelősség nem terheli.

A Szervezők a pályázati kiírásban leírtak megváltoztatásának jogát fenntartják.

NEVEZÉSI ŰRLAP:

  Forgatás helyszíne (település):

  A forgatócsoport elnevezése:

  A Versenyző stáb vezetője:

    Neve:

    Születési dátuma:

    Lakcíme:

    Rövid bemutatkozás:

  Elérhetőség:

    Telefon:

    Telefon (mobil):

    E-mail:

    Skype:

    Postacím:

  A stáb tagjai (felsorolás):

  Felvételi technika:

  MobiltelefonDigitális fényképezőgépTábla PCDigitális videokamera

  Kijelentem, hogy a Forgass a Földért! versenyszabályzatát megértettem, és mint Versenyző, a stáb vezetője, azt elfogadom és betartom.