Egyre közelebb…

Egy kis csapat újra megteszi az Írott-kő – Szekszárd távolságot.  Az 560 km távolság önmagában sem egyszerű, de az egy hónapos túra során önmagukkal is harcot vívhatnak a résztvevők.

Borsi Zsolt, ötletgazda jegyzetei

„A beszámolókkal kapcsolatban még mindig el vagyok maradva, de egy kicsit az érzésekről. Lehetőséged van egy olyan túrán részt venni, ami nem minden nap jön veled szembe . Elkezded tele reménnyel és energiával. Pár nap gyaloglás után, már nem ugyanezek az érzések merülnek fel benned… de erőt veszel magadon és mész tovább, pedig nem egyszerű idegenekhez alkalmazkodni ,családtól távol és még a házadat is cipelni kell, de csinálod mert az akaraterő visz tovább. Egyszer csak érzed, hogy valami a testedben nem jó… majd elmúlik, de pár nap után sem jobb és a legnehezebb közölni magaddal , hogy feladod. Ez sajnos benne van, de a végén ”MIND EGYÜTT LESZÜNK”!”

(A beagle kutyus : Dézi)

” A túrázok közül valaki még soha nem éjszakázott sátorban. Így talán érzékeltetni tudom, hogy minden egyes szakasz külön-külön kihívás! Például a mai szakasz Ivánc-Őriszentpéter, 5,30h -ra írja az itiner. Elindultak 9h-kor és 19.15h-kor értek be!!! Péntek-szombat pihenő, akkor talán lesz egy kis idő élménybeszámolókra.”

A hétvégére   csapadék várható…

(fotó: Rockenbauer Emlékház-Egymilliomodik lépés Facebook oldala)

'Fel a tetejéhez' gomb