A bontási munkák többsége elkészült

A héten további területeken kezdenek dolgozni a kivitelezők, az Auchan áruház csak a Kiskorzó tér felől lesz megközelíthető – áll a Zöld Város Projekt tájékoztatójában

A Zöld Város Program kivitelezése két hete zajlik. A fővállalkozó HGT Invest Kft. tájékoztatása szerint minden az ütemtervnek megfelelően halad. A bontási munkák jelentős részével mára elkészültek, a Liszt téren már a térkő szegélyek beépítése is elkezdődött és több helyszínen az építést megelőző alapozási munkák zajlanak. A Prométheusz parkban a héten kezdődnek a szökőkút gépházának előkészítő munkálatai, valamint a Liszt téren további területek bontásával halad előre a kivitelező, ami újabb területek lezárását jelenti. A boltok, üzletek, hivatalok és lakóházak, lakások megközelíthetősége továbbra is biztosított lesz. A hét legnagyobb változása, hogy az Auchan áruház a csak a Kiskorzó tér felől lesz elérhető.

A kivitelező tapasztalatai szerint a lakosság hozzáállása pozitív, segítő. Gyurkovics János alpolgármester a lakók és a környéken dolgozók további türelmét kérte a Szekszárd szinte teljes belvárosát érintő felújítás miatt.

A Polgármesteri Hivatal az érintettekkel közvetlenül tartja a kapcsolatot, a lakosság tájékoztatása pedig a hivatal elektronikus felületein és a sajtón keresztül valósul meg. Aki a zoldvaros@szekszard.hu címen jelzi elérhetőségét, az közvetlenül is megkapja a projekttel kapcsolatos tájékoztató anyagokat, továbbá a Hivatal a 74/999-313-as számon telefonon is nyújt felvilágosítást munkaidőben, ideértve az augusztus 7-11 közötti igazgatási szünet idejét is.

 A látványtervek a www. szekszard.hu/hu/zold-varos oldalon megtekinthetők.

A kivitelezési munka előrehaladásáról tájékoztatást a www.szekszard.hu honlapon, valamint a Facebookon Szekszárd Város Hivatalos Oldalán nyújtunk, hetente aktualizálva azt.

 

 

'Fel a tetejéhez' gomb