Posted on: 2020-05-12 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

A rendőrök egy 21 éves nőt és 35 éves élettársát gyanúsítják a bűncselekmény elkövetésével. Mindkettőjüket őrizetbe vették.

Egy férfi tett feljelentést 2020. május 10-én, hogy egy nővel került elszámolási vitába, akivel korábban szexuális szolgáltatás igénybe vételéről egyeztek meg. A veszekedés hevében a férfi rosszul lett, ezért a nő és annak élettársa a kocsijához kísérték őt, majd a sértett autóját átkutatták és több tízezer forint készpénzt loptak el tőle, majd otthagyták. Pár perc múlva a nő és élettársa ismét visszamentek a sértett autójához, és a férfit fenyegetéssel arra akarták kényszeríteni, hogy kocsijával menjen egy ATM-automatához, és vegyen ki több százezer forintot, majd a pénzt adja át nekik azért, hogy a róla készült felvételeket ne mutassák meg a feleségének. A sértett végül járókelőktől kért segítséget.

Az állampolgárok segítségével a rendőrök néhány perc alatt elfogtak egy 21 éves szekszárdi nőt és élettársát, egy 35 éves férfit, akiket előállítottak, és gyanúsítottként hallgattak ki zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövetőket őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.  A náluk tartott kutatás során az ellopott pénzt le is foglalták.