Zajlik a toborzás

Az egyenruhások továbbra is a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták az érdeklődőket.

A Szekszárdi és Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. december 27-én a város több pontján és az egyik helyi nagyáruházban is toboroztak. Az érdeklődők részére kolléganőink szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról.

A határvadász képzéssel kapcsolatban  police.hu oldalon, a Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolna megyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a karrier@tolna.police.hu  címen lehet érdeklődni.

Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

 

'Fel a tetejéhez' gomb