XII. Dunántúli Regionális Ügyészségi Sporttalálkozó

Június 30-án és július 1-jén, a járvány miatt három év kihagyás után, ismét sporttalálkozón vehettek részt a dunántúli főügyészségek dolgozói, sportolói. A kilenc vármegye és a Legfőbb Ügyészség csapatai Bonyhádon találkoztak, ahol a Tolna Vármegyei Főügyészség rendezésében a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium adott otthon a sporteseménynek.

A rendezvényt Dr. Lajtár István közjogi legfőbb ügyész helyettes úr nyitotta meg, míg másnap a díjkiosztón Himmelné dr. Ökrös Mária Magdolna, Tolna vármegye főügyésze értékelte a rendezvényt és gratulált a résztvevőknek. A kupákat, érmeket és okleveleket Dr. Kovács Antal, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, olimpiai- és világbajnok cselgáncsozó adta át.

A gyönyörű helyszínen a versenyzők sokféle sportágban, így atlétikai számokban, kispályás labdarúgásban, asztaliteniszben, röplabdában, floorball-ban, lövészetben, csocsóban, petanque-ban és kötélhúzásban is összemérhették erejüket. A szekszárdi borvidék közelségére figyelemmel pedig „szüreti váltóverseny” is megrendezésre került.

Az összesített csapatversenyben az első helyet Somogy vármegye csapata, az ezüstérmet a hazai csapat, Tolna vármegye, a bronzérmet pedig Baranya vármegye csapata nyerte. Valamennyi résztvevő igen sportszerűen és lelkesen versenyzett.

A sportolóknak és a szervezőknek is gratulálunk!

 

'Fel a tetejéhez' gomb