Visszavette tartozását a fiatalember

A paksi rendőrök elfogták azt a solti fiatalt, aki egy ismerősét bántalmazta, mert a korábbi tartozását nem adta meg időre. Egy 16 éves bölcskei fiú tett feljelentést június 21-én a Paksi Rendőrkapitányságon. A közlemény szerint: délután ismerőseivel találkozott, lakásukról fürdeni indultak a paksi strandra. Út közben megálltak cigizni és kocsit takarítani, ekkor a 17 éves solti ismerőse kérdőre vonta egy korábbi 6000 forintos tartozás miatt. Majd verekedés tört ki kettőjük között.

„A fiú pólója elszakadt, a nadrágja zsebéből a solti fiatal kivette az összes pénzét – 134. 000 forintot – a tartozás fejében. Amikor kiszabadult a szorításból, telefonált egy ismerősének, hogy menjen érte. A másik két fiú közben elhajtott.”

A történtek után sértett és a segítségére siető barátja elindultak Paksra, hogy megkeressék az ismerőseit. Útközben a rendőrök igazoltatták őket, és a történtek miatt a kapitányságra irányították, ahol ő feljelentést tett.


A rendőrök rövid időn belül elfogták és előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a fiatalt. A solti fiatalember beismerte és megbánta tettét. Elmondta, hogy idő közben már költött az erőszakkal elvett pénzből. A vásárolt tárgyakat és a még nála lévő bankjegyeket a nyomozók lefoglalták.

'Fel a tetejéhez' gomb