Újra személyes találkozót jelentett a POP Mikulás

25 éve került megrendezésre először a POP Mikulás. Az esemény célja ma is ugyanaz, mint anno, vagyis eltölteni egy kellemes estét, együtt, az elfogadás jegyében.

Kindl Gábor, aki egykor megálmodta a programot úgy fogalmazott, minden évben, a Mikuláshoz közeli időpontban várják a közönséget.

„Fogyatékkal élők és egészséges gyerekek, fiatalok és felnőttek vesznek részt a programon, a vármegye számos pontjáról érkezve” – mondta Garay Zoltánné, az ÉFOÉSZ helyi szervezetének vezetője. A támogatók szinte kivétel nélkül azok, akik már az első alkalommal is a szervezők mellé álltak. Szekszárdi, bonyhádi vállalkozások és magánemberek.

Akik segítik az esemény megvalósulását:

Antibont Kft., TolnAgro Kft., Bonycom Kft., Tolna Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, Alisca Bau Zrt., Tarr Kft., General-Insped Kft., Dr. Beréti Zsolt (MillFood Kft.), Koreán Autóház, Márker Kft., Profi-Kontir 2005 Kft., valamint néhai Sebestyén Gyula, aki korábban minden évben a szervezők mellett tett hitet.


Minden évben a támogatóknak köszönhetően a résztvevők ajándékcsomagot kapnak és kulturális program teszi felejthetetlenné számokra ezt az estét. 2023-ban az Iberican fiatal táncosai nyitották a programot, Gyarmati Jázmin verselése után. A fellépők között lépett színpadra F. Lackó, aki a rap világával szórakoztatta az igencsak aktív közönséget. Kovács Gergő műsora pedig igazi karácsonyi hangulatot varázsolt a szekszárdi Placc falai közé.

Levélben a lényeg

A POP Mikulás az elmúlt két évben online műsorrá „fogyatkozott”, hiszen a közönség az átlagosnál is érzékenyebben reagálhat betegségekre és mivel a legfontosabb szempont a biztonság volt, így a szervezők ezt az útját választották a rendezvény megvalósításához.

A Mikulás segítőjének zsebe rejtette az immár 3 éves kis cédulát. Időközben Attila, a sorok írója már az égi közönség tagjaként volt jelen a programon. A szervezők pedig hiszik, hogy nem véletlenül került elő a levél…

 

 

 

 

 

 

'Fel a tetejéhez' gomb