Posted on: 2020-06-30 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

Ismét telt házas koncertet adott a szekszárdi BARBÁRIA együttes.

Nem mindennapi élményben volt része annak a sok száz embernek, akik szombaton ellátogattak a szekszárdi Gyűszűbirtokra. A Szentivánéji BorMámor nevű rendezvény keretein belül került sor ugyanis a nemrégiben alakult Rock&Roll formáció következő előadására.

E sorok írója már megtapasztalta a zenekar bombasztikus előadásmódját a januári bemutatkozó koncerten, ahol a megtelt koncertteremben szinte mozdulni sem lehetett. Akkor sokan azt gondolták, ezt ebben a pici városban nem lehet überelni… Jelentem: mégiscsak lehetett!

Emberek sokasága maradt a kerítéseken kívül, mivel a szabadtéri rendezvény szervezője betartatta a pandémia okán elrendelt létszámplafont.

Tökéletes hangzás, elsöprő energia, elbűvölően nosztalgikus színpadkép és a jól ismert Hungária dalok, amolyan “Barbáriás” felfogásban. A megbabonázott közönség nagyjából fél órán át csak gyönyörködött a csapatban, aztán beindult az őrület. A végén a banda pontosan egy órán keresztül játszotta a ráadás dalokat, mert nem engedték le őket a színpadról.

A márciusban “vérfrissítésen” átesett együttes új tagjai megkérdőjelezhetetlen minőséget képviselnek, ha szabad ilyet mondani, akkor : a banda jobb lett, mint volt! Konklúzióként, a buli hangulatát e cikk írója talán egy rajongó őszinte megnyilatkozásával tudná legjobban jellemezni: “Ebből az együttesből olyan szeretet árad, hogy képtelenség őket nem szeretni!”