Posted on: 2021-01-28 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

Kosárlabda Sport Club Szekszárd közleménye: Nagy öröm klubunknak és Szekszárd városának, hogy a hétvégén nálunk kerül megrendezésre az amatőr női kosárlabda egyik legnagyobb eseménye, a TARR női Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntője.

Az esemény sajnos zárt kapuk mögött lesz, de a szurkolók az összes mérkőzést követhetik élőben a KSC Szekszárd YouTube csatornáján, illetve a eseménynek létrehozott Facebook oldalon keresztül.

A csapat tagjai: Andi Hanna, Gereben Lívia, Haag Panna, Holcz Rebeka, Horváth Dóra, Istókovics Adél, Miklós Melinda, Németh Lili, Pop Anamaria, Renczes Rebeka, Sinka Noémi és Vincze Nikolett.

A négyes döntő résztvevői még a hazai utánpótlás-nevelés legmeghatározóbb egyesülete, a Csata DSE; az ‘A’ csoportos feljutásra törekvő BKG Príma Akadémia, valamint az MTK és a Testnevelési Egyetem közös csapata, az MTK-TFSE.

A rendezvény programja:
2021. január 29. péntek
15.00 MTK-TFSE-BKG Príma Akadémia (A)
18.00 Atomerőmű KSC Szekszárd-Csata DSE (B)

2021. január 30. szombat
15:00 Mérkőzés a 3. helyért (A vesztes-B vesztes)
18:00 Döntő (A győztes-B győztes)
20:00 Eredményhirdetés

További részletek: http://kscszekszard.hu/hepp-kupa-2021/

Az eseményhez kapcsolódóan elkészítettük második ELŐ/JÁTÉK videónkat, amelyben ezúttal Gereben LíviaVincze Nikolett és Szabó Noémi beszélnek az esélyekről: https://youtu.be/4-FHDlwDpTE