Szekszárdon idén is elégetik a kiszebábot!

Űzzük el együtt idén is a telet, a Kápolna téren! Ezzel invitálja a Szekszárdi Fősővárosi Kör nem csak a városrész lakóit. Mindenkit, aki egy tartalmas időtöltésre vágyik.

„Bár még a téllel idén kevésbé találkozhattunk, leszámítva az előző napokat. Bízunk benne, hogy idén is megadatik, ahogy a fotón is látszik, hogy a lábunk alatt ropogó hóban gyújthatjuk majd meg február 24.-én a kiszebábot”

– fogalmazott közösségi posztjában Szollár Zoltán, a Fősővárosi Kör vezetője.

A hagyományos Kiszebáb égetésen az is hagyomány, hogy a programba bekapcsolódnak a Mérey ovisok, akik műsorral is készülnek. A gyerekek részt vehetnek a Kiszebáb megtömésében, versikékkel, rigmusokkal és sok-sok zajjal űzhetik messzire a telet.

„A felnőttek pedig a Fősővárosi borászok boriból készült forralt bort kóstolgathatják eközben, meleg tea, zsíros kenyér, forralt bor a helyszínen, minden résztvevő számára ingyenesen lesz elérhető.”

Így a hideg sem lehet akadály, hogy ott legyél!

A rendezvényen adományokat fogad a Szekszárdi Fősővárosi kör, teszik ezt abból a célból, hogy egyre több és egyre jobb rendezvényeket szervezhessenek a Kápolna térre!

„Természetesen az egész városból várjuk a gyerekeket, szülőket, nagyszülőket!
Februárban is érezzük jól magunkat együtt a Kápolna téren, hívjuk – várjuk közösen a tavaszt!”

 

'Fel a tetejéhez' gomb