Posted on: 2021-03-22 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt három napban a rendőrök hét közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az 5112-es számú úton közlekedett személygépkocsival egy nő 2021. március 19-én a délelőtti órákban Tolna irányából Fadd irányba, amikor az előtte haladó járművek előzésébe kezdett. Az előzés során, a személyautó érintőlegesen ütközött az egyik megelőzni kívánt autóval, mely során a nő elvesztette uralmát a járműve felett, lehaladt a jobb oldali füves útpadkára, ahonnan átrepült a kerékpárút felett, árokba csapódott, betonoszlopnak ütközött, majd a drótkerítéssel elkerített halastóba zuhant. A nővel szemben felmerült az ittasság gyanúja. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Egy férfi közlekedett személygépkocsival 2021. március 20-án a délelőtti órákban a 651-es úton Nagykónyi irányából Iregszemcse irányába, amikor az előtte álló, balra kanyarodni szándékozó járművet későn észlelte, és az autót balról kikerülve a szemből érkező tehergépkocsinak ütközött. A balesetben a személyautó utasa súlyosan sérült.

A megye területén az egyenruhások további öt anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Ne feledjék! Az ittas járművezetés növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Aki ittasan vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, mert nemcsak saját magát, hanem a közlekedés más résztvevőit is veszélyezteti. Már kis mennyiségű szeszes ital fogyasztás hatására is nő a reakcióidő, kedvezőtlenül változik a veszélyérzékelő képesség és tompulnak a reflexek. Előzzük meg a tragédiákat!

…hogy mindenki hazaérjen!