Rendőrségi hírek

Egy autós közlekedett csütörtökön a kora reggeli órákban az 56-os főút és a Szekszárd Szentmiklósi út kereszteződésében. A sofőr jobbra a főútra akart kihajtani, amikor figyelmetlensége miatt kanyarodás közben járműve bal hátuljával elütötte az éppen ott kerékpározó férfit. A balesetben a kétkerekű vezetője könnyebben sérült meg.

képEgy helyi férfi Tolnán az Alkotmány utcában egy üzlet parkolójából akart tolatni, amikor nem észlelte a mögötte elhaladó kerékpárost, és a bicikli kerekének ütközött. A kerékpáros elvesztette egyensúlyát és elesett. A szintén tolnai nő könnyebben sérült meg a balesetben.

képEgy autós a 65-ös főúton, Kéty és Hőgyész között egy elhibázott előzési manőver miatt okozott balesetet. A sofőr megkezdte egy járműszerelvény előzését úgy, hogy közben nem vette figyelembe az autóját már előző tehergépkocsit, és a két jármű érintőlegesen összeütközött.

képEgy őcsényi férfi közlekedett csütörtökön a késő esti órákban Kölesd külterületén a 6317-es úton. A jármű vezetője feltehetően nem megfelelően választotta meg sebességét egy balra ívelő kanyarban. Letért a jobb oldali útpadkára, majd a beton vízelvezető árokba hajtott, végül az ott levő löszfalnak ütközött.

képEgy autós közlekedett Ozorán a Vas Gereben utcában, amikor egy jobbra ívelő kanyarban nem megfelelően választotta meg a sebességét. Elvesztette az uralmát a járműve felett, és nekiütközött, az út bal oldalán parkoló kocsinak.

'Fel a tetejéhez' gomb