Nyílt nap Szekszárdon

A PTE KPVK 2022. január 12-én sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Kar szekszárdi campusán megrendezésre kerülő nyílt napján. A nyílt nap keretén belül lehetőség lesz az intézeti standoknál érdeklődni a képzések és a felvételi követelmények iránt, oktatókkal, hallgatókkal beszélgetni.

További tervezett programok: pályaválasztási és grafológiai tanácsadás, előadások, workshopok, szülői értekezlet, kar-túra.

Előzetes regisztráció:

Regisztráció

Program

9:30-tól helyszíni regisztráció (nyílt nap, pályaválasztási tanácsadás)

Standok:
Illyés Gyula Pedagógusképző Intézet
Kultúra- és Társadalomtudományi Intézet
Vidékfejlesztési Intézet
Hallgatói Önkormányzat
Illyés Gyula Szakkollégium
KPVK Mentorprogram
Tudományos Diákköri Konferencia
Erasmus+ mobilitási program

További programok:

A nagy érdeklődésre való tekintettel pályaválasztási tanácsadásra két helyszínen is lehetőség nyílik:
9:45-től pályaválasztási tanácsadás – Schauermann Tamás
9:45-től pályaválasztási tanácsadás – Dr. Cseh Judit

Karriernap az EFOP-3.4.4-16-2017-00004 projekt támogatásával

A karriernap során hasznos tudnivalók hangzanak el az egyéni életpálya építésével kapcsolatban. Az érdeklődők kérdéseket tehetnek fel a téma szakértőinek azokkal az online lehetőségekkel kapcsolatban, amelyeket akár a COVID-19 járványhelyzet során is felhasználhatnak egyéni karrierdöntéseik megalapozásához.

A karriernapok szervezésében szakmai partnerünk a Tensi Kft.

A karriertanácsadás az EFOP-3.4.4-16-2017-00004 azonosító számú, „A felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint az MTMI szakok népszerűsítése a Pécsi Tudományegyetemen” című projekt keretében valósul meg.

Program:
10:00 Dékáni köszöntő – Prof. Dr. Szécsi Gábor (helyszín: Aula)
10:15-től – Felvételi tájékoztató szülőknek (helyszín: Kari Tanácsterem) – Minden, amit tudni kell a felvételivel kapcsolatban
10:30 – a Kar támogatásával működik a Forgass a Földért nemzetközi filmkészítő verseny. A PTE KPVK gyártásszervező szakra jelentkezők a mobiltelefonos filmkészítés rejtelmeit is elsajátíthatják. A programon lehetőség lesz a verseny díjazott filmjeinek megtekintésére. (Főbejárat)
10:30 – Fény, mozgás, játék/ múzeumpedagógiai foglalkozás az Universitas galéria aktuális kiállításához
Dargay Lajos: Fény mozgás konstrukció.c, a látogatóknak egy rövid tárlatvezetést tartunk majd pedig egy izgalmas múzeumpedagógiai foglalkozást. A foglalkozás alatt a látogatókkal kinetikus fény szobrokat fénymodulátorokat, próbálunk összerakni, konyhai eszközök, és természetesen a fény segítségével. (Universitas Galéria)
10:30- „Boom!” című társasjátékkal várják a már tanítószakos hallgatók az érdeklődőket. A játék címe: A te kezedben robban a bomba?
10:30 – Dance workout: zenés-átmozgató program
10:30-12:00 „Játékos pedagógia”, a programon lehetőséget kínálunk az érdeklődőknek, a Kar által kifejlesztett társasjátékok kipróbálására. A játékokat az óvodákban és az általános iskolákban tudják használni a leendő pedagógusok. (helyszín: Aula) A társasjátékot kipróbálok közt ajándékokat sorsolunk ki.
11:00 – Hallgatói Önkormányzat szervezésében Kari és Kollégiumi „túra”. A Kar bejárása és a kollégium megtekintése. (jelentkezés a HÖK standnál)

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

'Fel a tetejéhez' gomb