Növekvőben az állomány

Július 15-én a 2022 februárjában indított Tűzoltó szakképzésben sikeresen végzett tűzoltók ünnepélyes esküjétől volt hangos a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság épülete előtti tér.

Az újoncok a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ kiképzését tudhatják maguk mögött. Ötszázhatvannégy órában sajátították el mindazon elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy tűzoltóvá váljanak.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői állománya Szekszárdon, a Wesselényi utcában köszöntötte a frissen végzett Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságra felszerelő őrmestereket.

Dr. Hábermayer Tamás tűzoltó ezredes, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese köszöntötte Lovász Krisztián és Szarka Bence tűzoltó őrmestert, a megyei katasztrófavédelem vezetői állománya előtt.

A tűzoltó szakmai képzés befejeztével sikeres vizsgát tett újoncokat, a Szekszárdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője, Kiefaber Gábor tűzoltó alezredes, valamint a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka, Király Zsolt tűzoltó százados kísérte el a megyeszékhelyre.

A 2022. július 15-ei hatállyal kinevezett tiszthelyettesek sikeres tanulmányaihoz, valamint a tiszti esküjük letételéhez az igazgatóhelyettes gratulált, majd beszélt a tűzoltó hivatás szépségeiről és nehézségeiről, valamint a szolgálatteljesítéshez kapcsolódó elvárásokat is megfogalmazta.

Az Igazgatóság vezetői kitartást és jó egészséget kívántak az új tűzoltóknak.

'Fel a tetejéhez' gomb