Posted on: 2020-10-26 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

Súlyos sérüléssel járó baleset történt az 56102-es számú úton 2020. október 23-án 15 óra 30 perckor, amikor egy 17 éves teveli fiú közlekedett személygépkocsival Bonyhád irányából Cikó irányába. A sofőr a jobbra tartási kötelezettségét elmulasztotta, az úttest középvonalán közlekedett és összeütközött a vele szembe közlekedő autóval. A baleset következtében a vétlen jármű vezetője megsérült.

Egy 32 éves értényi férfi közlekedett személygépkocsival 2020. október 23-án 18 óra körüli időben a 611-es úton, amikor az előtte, vele azonos irányba közlekedő mezőgazdasági vontató és a hozzá csatlakoztatott vágóasztal-szállító hátuljának ütközött.  A balesetben az autó vezetője és utasai is súlyosan sérültek. Az intézkedés során felmerült a gyanúja, hogy a sofőr ittas volt. A baleset körülményeit a Dombóvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.

A megye területén a rendőrök további tizenöt anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A balesetek elkerüléséért a legtöbbet mi magunk tehetünk azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve veszünk részt a közlekedésben.

… hogy mindenki hazaérjen!