Posted on: 2020-03-10 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

Éppen öt esztendeje annak, hogy forgott a kamera… Akkor az Obsitos került felvételre. Kindl Gábor játékfilmje igazi összefogás eredményeként születhetett meg. Szekszárd lakossága mögé állt, van aki anyagiakban, van aki szereplőként vagy éppen kellék biztosításával vette ki részét a városnak is hírnevet adó filmalkotásból. Azóta már mozifilmként látták sokan a Mikó István főszereplésével jegyzett humoros, egész estés alkotást.

Szekszárd közkedvelt alakja, Halász Gábor szintén beszállt a segítők táborába. Ő amatőr színészként vállalt feladatot, alakítását a nézők szeretettel fogadták.

 

A kocka fordult, most Gábornak kell az összefogás. Nem kisebb dologra készül, mint lezárni élete egy szakaszát… jön a búcsú. A BÚCSÚ MÉRKŐZÉS…

  • Most rajtunk a sor – mondja Kindl Gábor. – Mi a saját lehetőségeinket felajánlva, levetítjük az Obsitost. A vetítés helyszíne a Séd söröző Szekszárdon. Az időpont március 21-én 19 óra.

A vetítés ingyenes, a helyszínen egy becsületkassza kerül elhelyezésre. Aki úgy gondolja, hogy megteheti és meg akarja tenni… hát beledob.

A cél az utolsó Fighters’ Night megrendezése!!!

Gyertek minél többen és adjuk meg Halász Gábornak az esélyt, hogy újra ring mellé álljunk mi is, érte szurkolók!