Lebukott a takarítónő

A szekszárdi fociklub képviselője tett feljelentést 2021. április 22-én, mert az azt megelőző hetekben az egyesület öltözőiből több alkalommal lopott el ismeretlen illatszereket, sportcipőket, és egyéb sportfelszereléseket. A szekszárdi rendőrök nyomozni kezdtek, melynek során rövid időn belül a látókörükbe került, egy, az egyesületnél dolgozó alkalmazott, aki összefüggésbe hozható a lopásokkal.

A nyomozók április 23-án reggel tetten érték a klub takarítónőjét és barátját, akiknél 22 darab, az öltözőkből ellopott tárgyat, focicipőket, tusfürdőket, hátizsákokat és egyéb értékeket találtak.

A rendőrök a 33 éves szekszárdi férfit és 34 éves barátnőjét is előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség miatt. Az elkövetők kihallgatásukkor elismerték a bűncselekményeket. A szekszárdi nyomozók a náluk tartott kutatás során korábbi lopásokból származó értékeket is találtak. A rendőrök az eljárás során több tucat sértettet azonosítottak.

A férfiről kiderült az is, hogy korábban a megyeszékhelyen egy autót is feltört, ahonnan nagyobb összeget lopott el. Neki emiatt is felelnie kell.

Az eset körülményeinek vizsgálatát a szekszárdi rendőrök befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

'Fel a tetejéhez' gomb