Posted on: 2020-11-26 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

A Lakható Szekszárdért Közhasznú Egyesület Tolna Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Háza keresi a 2020. év Tolna Megyei Önkénteseit.

Tolna megyében folyamatosan nő az önkéntesek száma, az önkéntesség elismerése. Egyre több ember tudja, hogy a társadalom fejlődését helyi szinteken önzetlen tevékenységgel, segítséggel segítheti elő, így kapcsolódva egy közösség, civil szervezet vagy intézmény munkájához, mely nagymértékben hozzájárul a célkitűzések sikeres eléréséhez.

Ezek a tevékenységek nemcsak mindenki számára hasznosak, de értékük felbecsülhetetlen, hiszen számtalan terv megvalósítása önkéntesek nélkül nem valósulhatna meg.

A 2020-as évet végigkísérő járványhelyzet még inkább felértékelte a személyes kapcsolatokat, előtérbe került szűkebb, tágabb környezetünk segítése. Az elismeréssel ezen időszakban helytálló személyek önkéntes, önzetlen munkáját szeretnénk díjazni.

A jelöltek közül szeretnénk minden korosztályt díjban részesíteni, egyesületünk 3 magányszemélyt részesít díjazásban, így várjuk nemcsak a fiatalabb önkéntesek jelölését, hanem az idősebb korosztályt képviselő személyeket is.

A javaslatnak tartalmaznia kell:

  • a jelölt rövid bemutatását,
  • a jelölés indoklását,
  • a jelölt által végzett önkéntes tevékenység rövid bemutatását.

 

 A javaslatok beérkezési határideje: 2020. november 30.

Postai úton: Lakható Szekszárdért Közhasznú Egyesület 7100 Szekszárd, Béla tér 6.

Email: tolna.cseoh@emmi.gov.hu

online: https://forms.gle/V3UEneagcSiwquoR6

A jelölések alapján, egy szakmai zsűri bevonásával választjuk ki a díjazottokat.

Lakható Szekszárdért Közhasznú Egyesület

Tolna Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház 7100 Szekszárd, Béla tér 6. tolna.cseoh@emmi.gov.hu