Kalózok foglalták el szombat délelőtt a Gyermekosztályunkat!

Erről számolt be a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház közösségi oldalán.
Az óperenciás Karib – tengeren is túlról hajóztak el egészen a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház Gyermekosztályáig a kalózok február 10 – én szombaton délelőtt.
Jack Sparrow kapitány vezetésével eljött az egész csapat, hogy meglátogassák a kis betegeket. Minden egyes kórterembe benéztek, hátha valaki már olyan jól van, hogy el tudják csalni magukkal. A fertőző részlegre sajnos nem mehettek be, de az ott fekvő kicsiknek is hagytak némi kétes eredetű aranypénzt, csokit és gyümölcsöt.
Az eseményt Burkovics Zsolt, kórházunk Pszichiátriai Osztályának ápolási asszisztense szervezte, aki a Coshelp és az 501-es légió tagja.
Miközben a kalózok járják az országot, készítik a Karib-tenger kalózai FAN filmüket. Slemmer Ádám, azaz Jack Sparrow kapitány elmondta, másfél évvel ezelőtt vettek egy filmes kamerát, és elkezdték próbálgatni. Egy 5-10 perces rövid rajongói filmet szerettek volna csinálni, de úgy belejöttek, hogy már két órás a felvétel, amit a jövőben egy ingyenes vetítés keretében mutatnak majd be.
Látogatásukkal hatalmas örömet szereztek betegeknek és a kórházi dolgozóknak egyaránt.
Köszönjük szépen Kalózok! 🥰
'Fel a tetejéhez' gomb