Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot tartottak Dombóváron

A rendőrkapitányságon tartották meg Mikulás napján a város és a környező települések vezetői, valamint a rendőrséggel együttműködő szervezetek képviselői számára a tanácskozást. A rendezvényen részt vettek a városi rendőrkapitányság szakmai vezetői, valamint a települési önkormányzatok, a kormányhivatal, a KLIK, a helyi polgárőr egyesületek és további közreműködő egyesületek, szervezetek képviselői is.

Az eredményekről adott tájékoztatót Dr. Bognár Szilveszter r. ezredes Dombóvár rendőrkapitánya. A fórumon a szakterületek vezetői tájékoztatták a megjelenteket a járás 2023-as év első tizenegy hónapjának közbiztonsági-, közlekedési- és bűnügyi helyzetéről.

Az egyeztetésen olyan probléma nem merült fel, ami az egyébként kedvező statisztikai folyamatokat negatívan befolyásolná, azaz a lakosság szubjektív biztonságérzetét rontaná.
Dr. Bognár Szilveszter a rendőrség nevében megköszönte a dombóvári járás településein működő polgárőr egyesületek, civil szervezetek, egyesületek és önkormányzatok aktív munkáját. Biztosította őket arról, hogy együttműködésükre és az eddig is kiválóan működő közös szolgálatokra továbbra is számítanak.

 

'Fel a tetejéhez' gomb