Posted on: 2020-06-11 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

Tartóoszlopnak ütközött az a nő, akivel szemben büntetőeljárást indítottak a paksi rendőrök.

Pusztahencse belterületén 2020. június 8-án az éjszakai órákban egy 39 éves nagydorogi nő közlekedett személygépkocsival, amikor haladása során gépjárműve bal elejével egy villanyoszlopnak ütközött. A balesetben a jármű vezetője könnyebben megsérült, ő a biztonsági övet nem használta.  A sofőrrel szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök előállították vérvételre.  Az egyenruhások azt is megállapították, hogy a nő jogosítvánnyal egyáltalán nem rendelkezik.

A 39 éves nővel szemben a Paksi Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az alkoholfogyasztás már kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat vált ki, amelyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést. A szeszes ital fogyasztásának hatására csökken az észlelőképesség, tompulnak a reflexek, így jelentősen megnő a reakcióidő. A nagyobb mértékű alkoholfogyasztás következményei pedig egyenesen beláthatatlanok. Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

…hogy mindenki hazaérjen!