Idén áprilisban újra TeSzedd!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a „TeSzedd! –Önkéntesen a tiszta Magyarországért” elnevezésű országos hulladékgyűjtési akció az idei évben is megrendezésre kerül.
Az idei TeSzedd! akcióra 2023. április 22-28. között kerül sor.
Az erre szolgáló regisztrációs felületen az Önkormányzat koordinátora hulladékgyűjtési pontokat hozott létre Szekszárd városában az általános és középfokú oktatási intézmények környékén, ahol a diákok és tanáraik szedik majd a szemetet.
Azonban ezen túl is várunk minden, a környezet megóvásáért tenni akaró önkéntest, civil szervezetet, lakó- és munkahelyi közösséget a város tisztaságának elősegítése érdekében.
A fenti időszakon belül kiválasztott akciónap előtt az önkénteseknek szükséges felvenni a kapcsolatot az Önkormányzat koordinátorával (Rohr Adrienn környezetvédelmi referens, tel: 3620/295-53-22, e-mail: rohr.adrienn@szekszard.hu) a gyűjtés pontos időpontjának és helyszínének egyeztetése végett. A résztvevők ezt követően tudják átvenni a koordinátortól a gyűjtéshez szükséges eszközöket: kesztyűt, zsákot és kötözőanyagot. A hulladékgyűjtésre szolgáló zsákok átvételének helye: Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Béla király tér 8.
'Fel a tetejéhez' gomb