Posted on: 2021-03-12 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

A Google autói hamarosan újra elindulnak 14 magyar nagyvárosban, hogy az Utcakép szolgáltatásait frissítsék – közölte a Google Magyarország kedden az MTI-vel. A közlemény szerint az autók a következő hónapokban többek között Miskolcra, Egerbe, Debrecenbe, Szolnokra, Nyíregyházára, Szombathelyre, Pécsre, Kaposvárra és Szekszárdra is ellátogatnak.

Az újbóli bejáráson utak, autópályák és városok képeit frissítik a Térképen.  Az alkalmazásnak köszönhetően a felhasználóknak lehetőségük nyílik már most is virtuálisan meglátogatni a magyar városok többségét, számos várat, kastélyt, építészeti, valamint természeti csodákat, beleértve a nemzeti parkokat is. Az új képek segítik a felhasználókat a még pontosabb tájékozódásban.

Az Utcakép 360 fokos képet mutat utcákról, valamint természeti és kulturális nevezetességekről. Magyarországon az Utcakép szolgáltatása 2013 óta érhető el. A közzétételt megelőzően a képeket egy speciális eljárás alá vetik, amely elhomályosítja az emberek arcát, illetve a rendszámokat, így azok nem lesznek beazonosíthatók, a magánéletükhöz való joguk nem sérül.

Az Utcakép jelenleg a világ több mint 220 országában érhető el, beleértve az Antarktiszt és az Északi-sarkot is.

fotó: internet