Posted on: 2020-03-07 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

Amióta ismerem Balázst tudom, hogy egy olyan ember aki küzd az álmaiért minden téren. Tudom azt is, hogy mindig a szívén viselte a diákok sorsát, és abban is teljesen biztos vagyok, hogy tökéletesen helyt fog állni ebben az új szerepkörben.

Mikor megkérdeztem tőle, hogy milyen érzelmek kavarognak benne, a következő választ kaptam: “Leginkább örülök és izgulok egyszerre. Új, furcsa és ijesztő érzés hogy most emberek arra figyelnek, amit én mondok és ennyien bizalmat szavaztak nekem. De igyekszem a legtöbbet kihozni magamból és mindent bele adni ebbe az egészbe.”

Újítások terén sok változást terveznek. Szeretnének egy információs hálózatot létrehozni az iskolák diák-önkormányzatai között, valamint több internetes fórumon és esetleg rádióban vagy újságban is eljuttatni az információkat az emberekhez. Programokat terveznek minden téren. Fesztiválok, esetleg hangversenyek, vagy zenekarok nyilvános bemutatkozása. A programok helyének a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központot tartanák a legmegfelelőbbnek.

Sporttal kapcsolatos dolgokat is szeretnének megvalósítani. Mindenképpen megismételnék a tavalyi sportág-választót, aminek hatalmas sikere volt. A Csörge tó környezetébe ismét életet szeretnének lehelni, különféle programokkal, amelyek nem csak a fiatalokat csalogatnák. A városban pedig olyan helyeket szeretnének létrehozni, ahol a fiatalok nyugodt környezetben tudnák eltölteni szabadidejüket…

Természetesen örülök annak, hogy Balázs ismét elérte a célját. Tudom, hogy az ideje nagy részét annak fogja szentelni, hogy a terveket meg is valósítsa és helyt álljon, mint az új diákpolgármester. Sok sikert Balázs!!!

Szél Eliza, I. Béla Gimnázium