Posted on: 2021-01-12 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:
Mint arról beszámoltunk, Szekszárdon porig égett egy ház. Most az összefogásban bízva, változtatások nélkül adjuk közre Cselényi-Nagy Kata posztját:
Kedves Szekszárdiak, Barátok, Ismerősök, Érdeklődők!
2021. január 7-én egy élet munkája, édesapámék otthona pár óra leforgása alatt porig égett. Ez a csoport a mai nappal a tűz károsultjai miatt jött létre.
A katasztrófát követő néhány napban a barátaink és ismerőseink rendkívüli odaadásukról, segítőkészségükről, kedvességükről tettek tanúbizonyságot. Nem tudunk elég hálásak lenni a rengeteg telefonhívásért, üzenetért, felajánlásért, és természetesen azért az emberfeletti segítségért, amit a romok nagy részének eltakarításához és a megmaradt szerkezet tető alá hozásához kaptunk.
A város önkormányzatának köszönhetően már van hol lakniuk, a tárgyi feltételek is kifogástalanul biztosítottak, hála a családnak, barátoknak, akik egy hétvége alatt ruhát, ágyneműt, cipőt, élelmet stb. küldtek számukra. Hétköznapjaikhoz, lakhatásukhoz és munkavégzésükhöz így már minden adott.
Édesapám az építőiparban dolgozik, sok szakembert ismer, közülük többen ajánlották fel a szakmai segítségüket. Mivel szeretnénk, hogy visszaköltözhessenek újból felépített otthonukba, ezért közösen úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy bankszámlát, ahová az építkezési költségek fedezésére pénzbeli segítséget nyújthat minden önkéntes felajánló.
Számlatulajdonos: Szetteli Ildikó
Számlaszám: 11773463-01198968
IBAN: HU58 1177 3463 0119 8968 0000 0000
BIC (SWIFT) kód: OTPVHUHB
Közleménybe írd: Építsük újjá!
Eddig is példátlan volt az összefogás és hihetetlen, hogy mennyi segítő szándékú ember él körülöttünk, ezért továbbra is bízunk abban, hogy a család sok erőt és hitet kap a támogatásotok által!
Cselényi-Nagy Kata