Eltört Bálint Réka válla

KSC Szekszárd: Sajnálatos hírt kaptunk Bálint Rékával kapcsolatban: csapatkapitányunknak a csütörtöki, Fenerbahce elleni bravúros győzelem során eltört a jobb válla.
Ahogyan mondani szokták, vezéráldozattal járt együttesünk első euroligás győzelme, ugyanis péntekre kiderült, hogy a csütörtöki, török Fenerbahce elleni szenzációs sikerünk (103–101 kétszeri hosszabbítást követően) során Bálint Réka válla eltört.
Csapatkapitányunk a 36. percben ütközött a vendégek amerikai magasbedobójával, Natasha Howarddal, aki ellen így támadóhibát harcolt ki, ám megsérült a jobb válla.
„Az esés után éreztem némi fájdalmat a vállamban és a felkaromban, de már két nap elteltével is sokat javult a karom mozgástartománya. Éppen ezért is ért váratlanul a CT eredménye. Pályafutásom során még semmilyen komolyabb sérülésem nem volt, mérkőzést még nem is kellett kihagynom, úgyhogy ez most egy új szituáció számomra. Igyekszem a lehető leghamarabb visszatérni a pályára, addig pedig a pálya széléről fogom minden erőmmel a lányokat segíteni az újabb győzelmek megszerzésében” – mondta  a csapatkapitány.
A rutinos magasbedobót nem kell műteni, de előreláthatóan két hónapot ki kell hagynia.
(fotó: kscszekszard.hu)
'Fel a tetejéhez' gomb