Együttműködés a PTE KPVK és a Körber Hungária Kft. között

Pécsen sajtótájékoztató keretében jelentették be, hogy a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara és a Körber Hungária Kft. együttműködési megállapodást kötött tehetséggondozási, képzési és innovációs projektek megvalósítására. A sajtótájékoztatón részt vett Prof. Dr. Szécsi Gábor a PTE KPVK dékánja, Dr. Szili Katalin a PTE Universitas Quinqueecclesiensis Alapítvány kuratórium tagja és Zalay Buda a Körber Hungária Kft. ügyvezetője.
Az együttműködés elsődleges célja a közös tehetséggondozási és -fejlesztési programok kialakítása, a hallgatók tapasztalatszerzési lehetőségeinek bővítése. Első lépésként a felek közösen adták ki a PTE világhírű díszdoktora, Dienes Zoltán matematikai fejlesztő játékait. Prof. Dr. Szécsi Gábor elmondta: „Számunkra rendkívül fontos az együttműködés a Körberrel, hiszen ez új lehetőségeket nyit meg hallgatóink számára a gyakorlati tudás és tapasztalatok terén.
A KPVK elkötelezett amellett, hogy a diákjaink a legmodernebb eszközökkel és módszerekkel sajátíthassák el a szükséges készségeket, és ez az együttműködés ezt kiválóan támogatja.”
'Fel a tetejéhez' gomb