Posted on: 2021-05-16 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

Egy mórágyi férfi tett feljelentést a Bonyhádi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki 2021. január 14-e és február 3-a közötti időben betört egy külföldiek tulajdonában levő, de jelenleg lakatlan házba és annak melléképületébe, ahonnan motoros fűkaszát, televíziót és élelmiszereket lopott el. A bonyhádi rendőrök az általuk beszerzett információk alapján már másnap azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható 20 éves mórágyi lakost, akit előállítottak.

A férfi elszámoltatása során elmondta, hogy ő ment be a településen levő lakatlan ingatlanba úgy, hogy a ház egyik ablakát betörte, míg a melléképület ajtajáról lefeszítette a pántot. Az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt.

A fiatal a fűkaszát eladta, melyet a rendőrök később le is foglaltak. Az ellopott tv-t pedig a faluban egy háznál elrejtette, melyet állampolgári segítséggel megtaláltak a nyomozók. A rendőrök a fűkaszát és a tv-t is visszaadták a sértett képviselőjének.

A mórágyi betörés kapcsán a bonyhádi rendőrök a nyomozást befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Kiderült azóta az is, hogy a mórágyi fiatal azonos azzal a személlyel, aki a megalapozott gyanú szerint 2021. május 4-én éjjel társával több helyre is betört Szekszárdon. Abban az ügyben is gyanúsítottként hallgatták ki.