Cinegemadár a Médiatáborban

Zajlanak a Médiatábor programjai. A hét közepén a tábor vendége volt F. Lackó, aki a rap zene elkötelezett híve és akinek volt olyan éve, amikor több, mint száz fellépés volt a naptárába. Vagyis fut a szekér, ahogy mondják.

Lackó szinte hazajár Szekszárdra. Egyik zenei felvételének duett partnere is egy szekszárdi fiatal, Gyarmati Jázmin. Közös daluk alapja a Hol jártál az éjjel, cinegemadár. Mely a sárközi vidék értékét viszi tovább a jövőbe.

Werkfilm a forgatásról, hangulatjelentés (klikk ide) >>>

 

A nap folyamán forgattal a résztvevők videóklippet, készítettek stúdióbeszélgetést. Vizin Balázs indította a szerdai programot, kulisszatitkokkal. Balázs a Gasztromegye sorozatról beszélt a fiataloknak.

Szintén szerdán volt vendége a tábornak Hacsa Mónika, az Iberican Táncegyesület vezetője, aki egy interaktív program során vonta be a fiatalokat a tánc világába. Mint mondja, minden stílus elsajátítható, de kell hozzá a szív…

A fiatalok mai programjába belefért egy látogatás a Tolnai Népújság szerkesztőségébe, ahol Budavári Kata kalauzolta el őket az újságírás mindennapjaiba.

'Fel a tetejéhez' gomb