Posted on: 2020-04-27 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

Cser Attila rendőr főtörzszászlós és Noé Attila rendőr törzszászlós érdemelte ki az Év Tolna Megyei Rendőre megtisztelő címet.

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Megyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen fegyelmezetten látják el.

A Tolna Megyei Év Rendőre kitüntető címet az idei évben ketten, Cser Attila rendőr főtörzszászlós, a Dombóvári Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője és Noé Attila rendőr törzszászlós, a Bonyhádi Rendőrkapitányság balesetvizsgálója érdemelte ki.

Cser Attila rendőr főtörzszászlós 28 éve szolgál a rendőrség állományában.  Szolgálati ideje jelentős részét a közlekedésrendészeti szakterületen töltötte. 2006 óta helyszínelő és balesetvizsgálóként dolgozik. Munkájával kiemelkedő színvonalon járul hozzá a Közlekedésrendészeti Alosztály előtt álló feladatok követelményszintű végrehajtásához. Szakmai tudása és elméleti felkészültsége átlag feletti, rendőri intézkedése során udvarias, határozott, tevékenységét a szakmai intelligencia jellemzi. Feladatellátása példamutató és kiváló minőségű. Kollégáival és munkatársaival kapcsolatát a szakmai és emberi tisztelet, a megbecsülés, a korrekt együttműködési készség, a bajtársiasság és az önzetlen segítségnyújtás jellemzi. Rendszeresen bővíti szakmai ismereteit és általános műveltségét. A szakterületét érintő jogszabályokat kiemelkedően ismeri, a változásokat nyomon követi. Személyisége és szakmai munkája példaként állítható az állomány elé.

kép

Noé Attila rendőr törzszászlós közel 21 éve szerelt fel a rendőrség hivatásos állományába, kezdetben a Tamási Rendőrkapitányságon, majd 2005 óta a Bonyhádi Rendőrkapitányságon teljesít szolgálatot. A Közlekedésrendészeti Alosztályon balesethelyszínelőként 2007-ben kezdett dolgozni, azonban több mint 10 éve balesetvizsgálói feladatokat lát el. Noé Attila egyedül végzi a közlekedési bűncselekmények vizsgálatát, ezen felül a közigazgatási hatósági ügyek feldolgozása is munkaköre részét képezi. Munkája minőségére rendkívül igényes, ezért azt a mindenre kiterjedő pontosság és rendszer jellemzi. A közlekedési ügyekben folytatott eljárásai szakszerűek, jogszerűek, alaposak. Szabadidejében megszállott futó, számtalan maratoni és félmaratoni távval a háta mögött. Évek óta dobogós eredményeket érnek el a BM futóválogatottal különböző versenyeken. Személyisége és szakmai munkája példaként állítható az állomány elé. A szakterületén szerzett tapasztalatait, tudását mentorként adja át a fiatalabb rendőri állomány részére. Munkatársai szakmai kérdésekben akár munkaidőn kívül is bizalommal fordulnak hozzá.

kép

Gratulálunk munkatársainknak az elismerésekhez!