Az első számú ipari park megtelt

Ez is elhangzott azon a bejáráson, melynek helyszíne a szekszárdi Ipari Park területe volt. A kivitelezők szerint nincs gond az idővel, az is elképzelhető, hogy határidő előtt befejeződnek a munkálatok.

Tolna vármegye székhelyén az ipari park fejlesztésével új cégek is megjelenhetnek.

Horváth István a térség országgyűlési képviselője kiemelte: az első számú ipari park ezzel a fejlesztéssel megtelik, az itt létrejövő csarnokfelület és a régi épületek felújítása komoly lehetőség a Szekszárd és környéki vállalkozások számára. Jelenleg több, mint ötszázan dolgoznak 27 vállalkozásban.

Ezen a területen pár éve még katonai épületek sokasága állt, lepusztult környezetben, ma pedig a város pezsgő és gazdaságilag fejlődő területét találjuk – emelte ki Gyurkovics János, Szekszárd Megyei Jogú Város alpolgármestere. “Semmi sem veszélyezteti a szeptember 30-i befejezési határidőt” – tette hozzá.

A Szekszárdi Ipari Park most zajló fejlesztése közel 2,8 milliárd forintnyi támogatással bír. A kivitelezés első üteme lezárult.

A kivitelezők nevében Czank Géza, a szekszárdi Sz+C Stúdió Kft. ügyvezetője és  Papp Dávid, a bátaszéki Bátépker Kft. képviseletében mutatta be a folyamatban lévő illetve a már befejezett munkákat.  A projekt részeként közműkialakítás, épületfelújítás és energetikai korszerűsítés egyaránt zajlik.

'Fel a tetejéhez' gomb