Alucsomagok a mellényzsebben

Egy szabadnapos körzeti megbízott jelezte kollégáinak Szekszárdon, hogy látta, egy általuk jól ismert férfi autóval épp egy benzinkútra állt be kocsival, miközben nincs jogosítványa. Az egyenruhások nem messze onnan megállították az autóst, akinél semmilyen irat nem volt. A sofőr elmondta a rendőröknek, hogy nincs vezetői engedélye. Mikor ellenőrizték az adatait, látták, hogy a bíróság jogerősen eltiltotta őt a vezetéstől.

Az igazoltatás során az egyik körzeti megbízott benézett az utastérbe, ahol egy műanyag tasakot pillantott meg, melyben kábítószergyanús anyag volt.

A 30 éves férfi nem adott magyarázatot arra, hogy a por hogy került a kocsijába. Tüzetesen átvizsgálták a járművet és a sofőrt is, akinek mellényzsebéből hét kisebb csomag is előkerült, melyekről kiderült, hogy droggyanús anyagok. Ezeket lefoglalták.

Az egyenruhások ekkor további mintavételre állították elő a sofőrt, a nyomozók pedig a jól ismert férfit kihallgatását követően őrizetbe vették. Több bűncselekmény és szabálysértés miatt is felelnie kell majd.

'Fel a tetejéhez' gomb