Posted on: 2020-09-01 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi technikusai és kutyavezetője tartottak bemutatót a bírósági dolgozóknak és családtagjaiknak. A Szekszárdi Törvényszék munkatársainak és hozzátartozóinak szerveztek családi napot augusztus utolsó hétvégéjén Fadd-Domboriban. A rendezvényre meghívást kaptak a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság helyszínelői is, akik a bűnügyi technikusok munkáját mutatták be az érdeklődőknek. Farkas István rendőr őrnagy, főnyomozó, Fábián Máté rendőr zászlós, bűnügyi technikus és Putnoki Krisztián rendőrzászlós, bűnügyi kutyavezető és járőrtársai, Dina és Zulu adtak betekintést a bűnügyi helyszínelők életébe.

Kollégáink előadást tartottak a különböző nyomozási technikákról és egy bűnügyi szemle szakaszairól. Az érdeklődők megnézhették a helyszínelők technikai eszközeit is. A gyerekek –nagy örömükre – elkészíthették saját ujj- és tenyérlenyomatukat is.

A rendőrségi bemutató végén Putnoki Krisztián mesélt a kutyavezető és járőrtársai – a kábítószerkereső Dina és az általános rendőrkutya, Zulu – munkájáról. A bemutató végén a bátrabbak a rendőrkutyákat is megsimogathatták.