Posted on: 2021-04-09 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

Sajtótájékoztatón beszélt ma a Final Four részleteiről Ács Rezső, Szekszárd polgármestere és Szabó Noémi az Atomerőmű KSC Szekszárd sportigazgatója. A városnak, a klubnak megtiszteltetés a szervezés joga, bíznak abban, hogy bizonyíthatnak e téren is.

Ács Rezső: öt éve egyfajta befektetésnek gondoltam a csapatot, ami hosszú távú befektetésnek látszik. Bizonyítottak menedzsment, játékos, elhivatottság terén. Érdemes volt városi szinten is komolyan a női kosárlaba mellé állni. Azóta is hozzák az eredményeket és viszik Szekszárd hírnevét.

Szabó Noémi: Sokként ért bennünket a telefon, hogy miénk a szervezés. Igazából nem hittem el, de mivel a hírt Szabó Gergővel is közölték, rájöttem, hogy igaz. Csak köszönettel tartozom mindenkinek. Most is megmutatkozott az összefogás. Mindenki azzal segített, amivel tudott és tette ezt hatalmas szívvel. A kormányzati segítség pedig számunkra azért felbecsülhetetlen, mert így most mi tudunk azoknak segíteni, akiket a leginkább érint a pandémia miatt kialakult helyzet. Gondolok itt például a vendéglátó szektorra.

A mai meccs: Reyer Venezia –  KSC Szekszard 63-58, íy a Szekszárd  a bronzért játszhat.