Köszöntötték dr. Soczó Lászlót

70 éves lett dr. Soczó László ny. r. vezérőrnagy, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság nyugalmazott vezetője.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság jelenlegi vezetői és volt munkatársai 70. születésnapján otthonában köszöntötték fel vezérőrnagy urat. Az ünnepeltet Szabó Csaba r. dandártábornok, Tolna vármegye jelenlegi főkapitánya vezetőtársaival közösen egy díszkarddal és egy szülinapi tortával lepte meg.


Dr. Soczó László ny. r. vezérőrnagy a Rendőrtiszti Főiskola Bűnügyi Nyomozó szakán végzett 1977-ben. Tábornok úr végigjárta a ranglétrát, volt nyomozó, főnyomozó, csoportvezető. 1989-től 2003-ig a Szekszárdi Rendőrkapitányságot igazgatta. Ezt követően néhány évig volt a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. 2006-tól egészen 2017-es nyugdíjba vonulásáig a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitánya volt.

 A több mint 40 éves pályafutása alatt számos megyei, országos és állami kitüntetésben is részesült. 2017. április 24-én Magyarország Köztársasági Elnöke rendőr vezérőrnaggyá léptette elő.

Valamennyi munkatársunk nevében nagyon boldog születésnapot, további egészségben gazdag boldog nyugdíjas éveket kívánunk!

'Fel a tetejéhez' gomb