Toboroztak Fadd-Domboriban

A Fadd-Domboriban megszervezett triatlon verseny helyszínén 2022. július 30-án toboroztak a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

Kollégánk, Buda Bernadett r. őrnagy tájékoztatta az érdeklődőket a jelentkezési, felvételi követelményekről. Elmondta, várjuk mindazok jelentkezését, akik 18 és 55 év közötti magyar állampolgárok, büntetlen előéletűek, cselekvőképesek, alapfokú iskolai végzettséggel rendelkeznek, és az egészségi, fizikai, pszichológiai vizsgálatok alapján alkalmasnak bizonyulnak a feladat ellátására.

A munkaviszony szerződéses, 3 évre szól, mely egy alkalommal újabb 3 évvel meghosszabbítható.

A képzés időtartama négy hét, az oktatásra a Készenléti Rendőrség kijelölt objektumában kerül sor. A képzés vizsgával zárul.

A jelentkezők a képzés idejére alapilletményre jogosultak, melynek mértéke bruttó 300.000 forint. Ez az összeg szolgálat során kiegészül a határvadász-pótlékkal, ami 570 forint óránként, továbbá idegennyelv-ismereti és éjszakai pótlék, utazási hozzájárulás és cafetéria-juttatás is megilleti a leendő kollégákat.

A Megyei Rendőr-főkapitányságokon és városi kapitányságokon toborzással megbízott kollégák is az érdeklődők rendelkezésére állnak.

Tolna megyében a 06-74/501-100-as központi szám 3264-es mellékén, vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben Bőhm Rita r. őrnagy asszony tud felvilágosítást adni. Elektronikus úton a böhmr@tolna.police.hu, vagy a karrier@tolna.police.hu – címeken lehet érdeklődni.

A városi rendőrkapitányságok központi, városi számain is kérhető tájékoztatás.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalán, a Magyar Rendőrség, valamint a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmakkal segítjük a tájékozódást, emellett több, ingyenesen hívható zöldszám (06-80-310-100, 06-80-203-983), messenger, email küldési lehetőségi is a jelentkezők rendelkezésére áll.

'Fel a tetejéhez' gomb