Posted on: 2020-08-21 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

A szekszárdi rendőrök elfogták azt az őrjöngő 22 éves bonyhádi férfit, aki Szekszárd főutcáján haladva számos kukát, autót és motort rongált meg, sőt még egy buszmegálló üvegét is kitörte néhány perc alatt.

Több bejelentés is érkezett 2020. augusztus 20-án 14 óra körül a segélyhívóra, hogy egy férfi Szekszárdon a Béri Balogh Ádám utcában őrjöng, kukákat borogat, autókat rongál és még egy buszmegálló több négyzetméteres üvegfelületét is összetörte.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhásai rövid időn belül az utcán elfogták a magából kikelt férfit, akit a mentők kórházba szállítottak.

A helyszíni szemle során kiderült, hogy az elkövető legalább öt utcai kukát rongált meg, melyek közül az egyiket egy – az utcán parkoló – autó szélvédőjébe dobta. Néhány perc alatt összesen hat személygépkocsit és egy motort rugdosott össze, továbbá három szelektív hulladékgyűjtőt is feldöntött.

Végül még egy buszmegálló több négyzetméteres üvegét is összetörte. A szemlét követően a Szekszárdi Polgármesteri Hivatal közreműködésével néhány óra alatt sikerült rendet rakni a környéken.

Az eset kapcsán a Szekszárdi Rendőrkapitányságon rongálás bűntett miatt indítottak büntetőeljárást a 22 éves bonyhádi férfival szemben.