Posted on: 2020-07-16 Posted by: Pixel Tv Comments: 0
Megosztási lehetőségek:

A 20 éves nő az elmúlt hónapokban számtalan alkalommal lopott helyi üzletekből. Most a dombóvári nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A Dombóvári Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást üzletszerűen elkövetett lopás vétség gyanúja miatt az egyik helyi üzlet biztonsági őrének bejelentése alapján, aki a boltban egy nőt ért tetten lopáson, de az elkövetőt nem sikerült a rendőrök kiérkezésééig a helyszínen feltartóztatnia. Az adatgyűjtés során a rendőrök látókörébe került egy 20 éves dombóvári nő, aki az elmúlt hónapokban több helyi üzletből számos alkalommal lopott el különböző használati tárgyakat, ruhákat, tusfürdőket és egyéb értékeket. A tolvaj csaknem mindig nagy mennyiségben vitte el fizetés nélkül az általa kiválasztott termékeket.

Július elején az egyik helyi drogériában a bolt alkalmazottai már figyelték a nőt, aki néhány nappal korábban onnan is lopott. Az asszony, miután észrevette, hogy nézik, odament az egyik eladóhoz, és veréssel fenyegette meg.

A dombóvári nyomozók a 20 éves nőt zaklatás vétség és többrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Az elkövető részben elismerte a bűncselekményeket. A rendőrök a nőt 2020. július 14-én őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásnak indítványozására.