Szekszárdon járt a Gasztroangyal stábja

A népszerű televíziós műsor, a Gasztroangyal a napokban Szekszárdon és környékén forgatott. Készült többek között bébicsirke, spenóttal töltött, bacon szalonnával burkolt, göngyölt harcsaszelet.

(Amaryllis Étteremben)

A műsorban bemutatják a mözsi sváb spcialitást, a kinyomós fánkot valamint látható a kék festő műhely. Marcsi és csapata forgatott Szekszárdon a Háry emlékek között, a Heimann Pincészetben, a borkútnál valamint Rács Róbert várdombi kerámia műhelyében.

 

(Tolnán)

Ezen kívül Medinán, ahol sült angolnát készítettek. A receptek mellett a nézők bepillantást nyerhetnek az adott helyszín mindennapjaiba, szokásaiba.

 

(Medinán)

A most felvett anyagot várhatóan októberben, vagy novemberben láthatják a tévénézők.