Az augusztus 20-i és a Város Napi programok mellett operáról és színházi előadásokról is szó esett azon a sajtótájékoztatón, melyet a város és a művelődési ház vezetése tartott.

A színházi évad két felnőtt, egy pódium és három gyermek bérlettel várja a közönséget. A bemutatók magas művészi színvonalúak. A teljesség igénye nélkül: Az őrült nők ketrece, Veszedelmes viszonyok, Keszekusza varázspálca.

A Magyar Állami Operaház az Ybl-palota felújítása miatt tíz megyeszékhelyre látogat. Négy előadásos bérletrendszerrel igazi opera csemegéket kínál (pl. Tosca, Puccini Itáliája).

A színházi bérletek megújítására augusztus 8. és 31. között van lehetőség, a fennmaradó jegyeket szeptember 1. és 12. között értékesítik.

Augusztus 20-án az egész napos családi programok mellett este VIRTUS tánc-cirkusz és tűzijáték várja a közönséget. Különlegesség lesz az a 10 órakor kezdődő felvonulás, ahol a Magyar Nemzeti Rézfúvós Kvintett közreműködik.

A Szekszárdi Város Napja augusztus 25-26-án kínál programokat. Az eseményhez kapcsolódó hivatalos eseményt augusztus 29-én tartják, ekkor kitüntetések, elismerések kerülnek átadásra.

Az „Operát az Operából” szeptember 22-én egy szimfonikus esttel nyitja meg kapuit.

A programokról bővebben itt olvashat >>>