Harkányban él és dolgozik. Általános iskolás korában kézműves szakkörön belül, több minden felkeltette az érdeklődését. Többek között főzőcske, agyagozás, végül a fafaragást választotta. 18 éves kora után iskolai tanulmányai végeztével Fődi István fafaragó-művészhez került, ekkor még csak hobbi szinten alkotott. Az idő múlásával fő állásává vált.

Fontos szerepe volt ebben a mesternek, hogy ezt a pályát választotta. Alkotásai általában a Dél Dunántúlon vannak jelen, de az ország számos pontján találkozhatunk vele. Két irányzat alakult ki alkotásaiban. Gyermekjátékok, szobrok, kreatív játékok.

Szereti a gyerekeket és ezt a szeretetet viszont látja a kicsikben. Büszkén viszik haza alkotásaikat. Ezen kívül zenével együtt, népi hangszerek bemutatásával szélesedik a repertoár.

Ez a kis iskolás korosztály alkot, zenét tanul. Bizony a szülők nehezen tudják hazaterelni „a kis művészeket”, annyira beleélik magukat. A népi motívumok felhasználása is fontos számára.

Szülővárosában, Harkányban több alkotása is látható a parkokban, tereken, intézményekben.
Általában hozott anyagból, mintákból választja ki a megrendelő az elképzeléseit. Egyre több önkormányzat keresi meg, hogy a településén valami szépet alkosson, sokszor rábízzák az ő fantáziájára. Különböző sport, gasztro- és egyéb rendezvények díjazásaként jelennek meg alkotásai.

Sok sikert és egészséget kívánunk további munkáihoz.
Vasas Csaba