Imázsfilm Tolna megyéről

Médiaest keretében mutatta be a Tolna Megyei Önkormányzat a megyét népszerűsítő imázsfilmet csütörtökön, Szekszárdon. Az esemény díszvendége Reviczky Gábor színművész volt, aki a videó narrátoraként vállalt részt az alkotásban. A közel négy perces felvétel a megye értékeire fókuszálva mutatja be a vidéket, „Hol az ember boldog, s boldogul.”

A rendezvényen a média képviselőin kívül megyei közéleti szereplők is részt vettek, akiket mint házigazda, a megyei közgyűlés elnöke, Fehérvári Tamás kért a film – s általa a megye – népszerűsítésére.

Potápi Árpád nemzetpolitikáért felelős államtitkár, Horváth István országgyűlési képviselő, valamint dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott is felszólaltak, és örömüket fejezték ki a megye páratlan kincseinek bemutatásáért.
 

A film mindenkinek szól, tekintsen a megyére akár otthonaként, akár úti célként. Nem csupán a megyei identitás erősítésében, de a turizmus és – ezáltal – a gazdaság fellendítésében is fontos szerepe van.

Az eseményen a filmkészítés során szerzett élményekről mesélt Vida Tünde és Babai István. Mint elmondták, számos megyei értékkel ismerkedhettek meg közvetlenül.