Május 23-án kerül megrendezésre semleges pályán a Vinkovciba Cibalia stadionjában Dinamo Zagráb- Hajduk Split döntő.

Mindkét csapat számára fontos ez a találkozó. A zágrábiaknak az előző évben nem jött össze a bajnoki cím, most úgy tervezik, hogy a bajnoki cím mellé a kupát is szeretnék elnyerni.

Hajduk Split a bajnoki címtől távol van, de a dobogós helyen ott lesznek, ami a nemzetközi kupaszereplést biztosítja, és ők mindenképpen szeretnék megnyerni a kupát, hogy kiengeszteljék híveiket.

Biztosan telt ház lesz, és egyben a legnagyobb mérkőzés is. Erről a találkozóról azt is elmondhatjuk, hogy egy igazi játékos börze is lesz egyben. Nagyon sok játékos megfigyelő és klub jelezte részvételét, szinte Európa minden jeles bajnokságából érkeznek a megfigyelők.

Mindkét csapat több játékosára szemet vetettek neves klubok.

A Hajduk mindkét magyar játékosára, Futácsra és Gyurcsókra is több neves csapat kivetette a hálóját. Arról gondolom, nem kell említést tenni tételesen, hogy a horvát válogatott neves játékosai mely nagy klubokban húzó embernek számítanak.

Sok játékosnak a jövője függ ettől a mérkőzéstől, telt ház, óriási hangulat és egy színvonalas mérkőzés vár az idelátogatóknak és az érdeklődőknek.

 

 

Vasas Csaba