Évértékelő Tolna megyében

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Szekszárdon, 2017. február 20-án délután rendezte meg a 2016-os évet értékelő állományértekezletét. A rendezvényen jelen volt Dr. Halmosi Zsolt vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes is részt vett.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Tolna megye 2016-os évi rendőri tevékenységét kivételesre értékelte. Dr. Soczó László dandártábornok, rendőrség főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány értékelésében kitér arra, hogy a jó eredmények többek között a munkatársak példaértékű helytállásának, a belső összetartásnak, valamint a társszervekkel való, rugalmas együttműködésnek köszönhetők.

A megyei rendőr-főkapitányság 2016. február 21-én délután tartott sajtótájékoztatót, ahol a megyei rendőrfőkapitány a helyi média képviselőit tájékoztatta a megyei rendőri szervek elmúlt évi munkájáról, eredményeiről. A vezető elmondta, hogy a statisztikai mutatók a szakmai tevékenységhez adnak támpontokat, a rendőrség munkájára a legfontosabb visszajelzés az, hogy az állampolgárok biztonságban érzik-e magukat. Az önkormányzat és a rendőrség kapcsolatára, valamint a településeken végzett rendőri tevékenységre vonatkozó 2016. évi kérdőíves felmérésre adott válaszok átlaga Tolna megyében egy ötös skálán 4,33 volt.