Domagoj Vida a Besiktásba igazol  

A magyar felmenőkel rendelkező védő több mint félszázszor öltötte magára a horvát válogatott címeres mezét. Négy év után távozik a török sztár csapatba a Dinamo Kijevtől az ukrán fővárosba a szurkolók kedvence. Több éves tárgyalások után egyezett meg a két klub.

Mindkét klub jól szerepelt a kupa sorozatokba Vida a horvát nemzeti 11 egyik meghatározó védőjátékosa volt. Fontos szerepe volt az oroszországi VB részvétel kiharcolásába.

Szereti a kihívásokat, több európai klubbtól kapott ajánlatokat. Döntésében nagy szerepet játszott, hogy több neves labdarúgóval is játszhat. Célirányosan igazolták le, mivel Dusko Tosic a kiváló szerb védő a Totthanembe igazolt. Klubja a következő években szeretne bizonyitani az európai kupa sorozatokba.

Több sikeres sztár labdarúgónval lesz egy csapatba pl: Pepe, az egykori Real Madrid és portugál EB győztes kiválósága. Ide tart a Manchestet Unitedből a belga válogatott Fellaini. Itt játszik a brasil Adriano és a spanyol Negredo Alvaro, stb.

Január első hetéig szabadságát tölti Donji Miholjacon (alsó-Mihály falva). Természetesen a kispályás foci se marad el, mivel ő az egyik fő szervezője a tornának, melyen több neves horvát labdarúgó is részt vesz. Ilyenkor találkozik régi barátaival, ismerőseivel.

Természetesen a jó főzések sem maradnak e,l a káposztások gasztro klub tiszteletbeli tagja. További sikeres pályafutást kívánunk neki az új esztendőbe . (Vasas Csaba)